Hd kleuren op aluminium

HD kleuren & scherpte

Vuurstendig

Waterbestendig

Waterbestendig

Super scherp

Super scherp

Licht van gewicht

Licht van gewicht

Luxe ophangsysteem

Luxe ophangsysteem

Beleef het groots

Foto op aluminium groot formaat

Goed ingepakt

Foto op aluminium in een doss

Direct aan de muur

Foto op aluminium ophangsysteem

Inclusief ophangsysteem

Gratis verzending!

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis foto controle

Foto op aluminium HD
Foto op aluminium HD glans

Foto op aluminium zwevend aan de muur

Door het ophangsysteem aan de achterzijde van het aluminium fotopaneel komt het aluminium paneel mooi zwevend aan de muur te hangen.

Ultra dun en mooie afgeronde hoeken

Het paneel is heel dun en daardoor licht van gewicht. De hoeken van het aluminium fotopaneel zijn mooi rond afgewerkt. Het fotopaneel aan de achterzijde zorgt voor het verstevigen van het fotopaneel.

Aluminium fotopaneel afgeronde hoeken

Jouw foto gesublimeerd op aluminium

Doordat we gebruik maken van sublimatietechniek wordt jouw foto door hitte en hoge druk in de coating op het aluminium gebracht. De 100% aluminium fotopanelen zijn voorzien van een dikke glanzende coating, waardoor een foto helder en scherp op het aluminium wordt weergegeven. Het proces vraagt nog veel om handwerk. De foto wordt eerst uitgeprint en vervolgens wordt de print op de plaat gelegd. Deze gaat vervolgens onder de pers waarbij de speciale sublimatie inkten in de coating trekken. Het resultaat is een foto  op krasvrij en watervast aluminium plaat.

Laat je foto APK keuren

Beleef het groots!

Wij zijn van mening dat een foto op aluminium op groot formaat gesublimeerd moet worden voor het indrukwekkende resultaat. Al onze aandacht besteden wij aan het formaat 50 x 70cm. Dit formaat heeft de perfecte verhouding en wordt het meest gebruikt in door fotografen. De fotopanelen zijn voorzien van een ophangsysteem over de gehele oppervlakte, wat het aluminium fotopaneel verstevigd. Door het ophangsysteem komt het fotopaneel iets van de muur af hangen en lijkt jouw foto te zweven aan de muur.

Kleurrijk en ultra scherp, bedoelt voor je mooiste foto's

Een foto op aluminium HD is alleen bedoelt voor je mooiste foto's! We kunnen het niet genoeg benadrukken hoe subliem een foto op aluminium wordt door ons unieke procedé. Door gebruik te maken van excellent papier, de nieuwste printer, duurzame en kwalitatief hoogwaardig fotopanelen wordt een ultra scherp beeld gecureerd wat jarenlang binnen kan worden opgehangen. De coating is namelijk ook UV-werend en verkleurd in tegenstelling tot andere afdrukken nauwelijks.

aluminium foto afdrukken soorten

Aluminium soorten

Aluminium is vaak te bestellen in twee verschillende soorten ondergronden: met of zonder een witte ondergrond. Een aluminium fotopaneel met een witte ondergrond zorgt voor kleurbehoud van de foto. 

Lees meer...

ophangsysteem aluminium

Ophangsysteem voor een foto op aluminium

De aluminium fotopanelen hebben aan de achterzijde een stevig ophangsysteem. Het ophangsysteem is geanodiseerd aluminium, waardoor het bestand is tegen roest.

Lees meer...